На шляху до захисту Дисертаційного Дослідження

На кафедрі соціології і публічного управління відбувся іспит зі спеціальності аспірантки Олени Розової.

Іспит передбачав два етапи: у перший екзаменаційний день проведено перевірку загальних теоретичних питань за спеціальністю 054 «Соціологія», у другий – додатковий – зосередження на проблематиці безпосередньо дисертаційного дослідження аспірантки.

Склад екзаменаційної комісії очолив доктор наук з державного управління, професор, завідувач кафедри Володимир Мороз, члени комісії: доктор соціологічних наук, професор кафедри Олена Горошко, доктор соціологічних наук, професор кафедри Юрій Калагін, доктор наук з державного управління, професор кафедри Віталій Круглов та кандидат соціологічних наук, доцент кафедри Надія Шанідзе.

Під час іспиту дисертантка продемонструвала свої глибокі знання та навички, набуті за час навчання в аспірантурі, фахове розуміння тематики свого дослідження та відповіла на запитання екзаменаційної комісії. Результати іспиту свідчать про високий рівень підготовки та професіоналізм Олени Розової.

Складання іспиту зі спеціальності є важливим етапом на шляху до захисту дисертаційної роботи. Наступним кроком стане презентація дослідження дисертантки на міжкафедральному семінарі.