ПРОГРАМА МОБІЛЬНОСТІ ЕРАЗМУС+ КА1 ДЛЯ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ СОЦІОЛОГІЇ І ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ

Шановні здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Соціологія», з радістю повідомляю про унікальну можливість скористатися можливістю участі у програмі академічної мобільності за проектом ЕРАЗМУС+ КА1 на 2023/2024 навчальний рік. Університет Щецина (Польща) пропонує студентам кафедри соціології і публічного управління долучитися до програми мобільності за напрямом «Соціологія та культурологія».

Відбір учасників на участь в програмі мобільності здійснюється на конкурсній основі. Зацікавлені студенти повинні підготувати та подати документи координатору проекту (завідувачу кафедри соціології і публічного управління – Морозу В.М. moroz.volodymyr.d.sc@gmail.com) до 30 квітня 2023 року.

Більш детальна інформація щодо умов участі у конкурсі, а також особливостей організації програми мобільності, розміщена на офіційній сторінці відділу міжнародних зв’язків НТУ «ХПІ» за посиланням (http://blogs.kpi.kharkov.ua/v2/oms/uk/2023/04/07/konkurs-dlya-uchasti-u-programah-akademichnoyi-mobilnosti-za-proektamy-erazmus-ka1/ а саме вкладена «Конкурс для участі у програмах академічної мобільності за проектами ЕРАЗМУС+ КА1»)

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.