МИ РАДІ ЗАПРОСИТИ ВАС НА ПЕРШУ ЛІТНЮ ШКОЛУ ДЛЯ АСПІРАНТІВ BU PHD

 з цифрових методів, що проходитиме з 3 по 7 липня в Борнмутському університеті (BU).

Літня школа буде охоплювати кілька цифрових методів, включаючи скрапінг веб-сайтів, контент-аналіз, аналіз настроїв, аналіз соціальних мереж, API. Все це призначено для людей, які працюють у цвпині соціальних наук, але не займаються кодуванням. Протягом тижня ми ставимо собі за мету вивчити нові методи і способи управління даними та попрацювати над публікацією – індивідуально або в невеликій команді. Ви можете співпрацювати з викладачем BU за умови узгодження часу та наявності вільного часу. Курс буде проходити під керівництвом професора Скотта Райта за підтримки співробітників з усього університету.

Пленарну лекцію прочитає професор Майк Телуолл з Шеффілдського університету. Через тиждень ми матимемо наступну лекцію професор Рейчел Гібсон з Манчестерського університету. Серед інших спікерів будуть Тім Ллойд з Helpful Digital, який розповість про індустріальну співпраці та Марк Сміт з NodeXL.

Курс буде відкритий як для аспірантів, так і для дослідників на початку їх кар’єри.

Кількість місць суворо обмежена через розмір лабораторії, і ми будемо відбиратимуться на основі відповідей на заявку, а також на основі загальних міркувань, щоб забезпечити баланс між учасниками (наприклад, внутрішні/зовнішні, стать, етап навчання тощо). Для отримання додаткової інформації, включаючи повний розклад та форму заявки будь ласка, відвідайте цей веб-сайт: https://www.bournemouth.ac.uk/events/digital-methods-summer-school, https://www.bournemouth.ac.uk/events/digital-methods-summer-school.

Термін подачі заявок дуже стислий – вони повинні бути подані до вівторка, 6 червня, а успішні заявники будуть повідомлені до п’ятниці 9 червня.

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.