ВІТАЄМО З ПОЧАТКОМ НАВЧАННЯ!

1 вересня НТУ «ХПІ» гостинно відкрив свої двері для вступників 2023 року! Цього дня на платформі Microsoft Teams Office 365 студенти-першокурсники, які вступили на навчання за спеціальностями 054 «Соціологія» і 281 «Публічне управління та адміністрування» взяли участь у святкових заходах «Посвята у студенти ХПІ». З вітальним словом до першокурсників звернувся ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол; святковий концерт підготували творчі колективи Палацу студентів університету.

Продовжив вітальне слово для наших вступників директор Навчально-наукового інституту соціально-гуманітарних технологій ХПІ – Андрій Кіпенський, який розкрив особливості навчального процесу в НТУ»ХПІ», ключові моменти формування студентського рейтингу. Також першокурсники кафедри соціології і публічного управління мали змогу спілкування з колективами дирекції ННІ СГТ і кафедри соціології і публічного управління.

Завідувач кафедри соціології – доктор наук з державного управління, професор Володимир Мороз привітав першокурсників зі вступом до НТУ «ХПІ», який входить до топ-5 українських вишів світового рейтингу університетів QS World University Rankings 2024; зосередив свою увагу на заходах і формах взаємодії науково-педагогіних працівників зі студентами, які можуть допомогти у розвитку кожного студента; перевагах студентоцентрованого навчання; охарактеризував основні навчальні та наукові напрям роботи кафедри соціології і публічного управління та звичайно досягнення. В ході зустрічей студенти дізнались про бонуси для успішних студентів, можливості для особистого саморозвитку та дозвілля, студентське самоврядування та ще багато цікавого, що чекає на наших вступників; мали змогу познайомитись з кураторами академічних груп.

Перше вересня для здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників кафедри соціології і публічного управління – це завжди свято, оскільки сім’я соціологів і управлінців поповнюється активними, розумними та талановитими першокурсниками, які мають багато інтересів. Вітаємо їх зі вступом в НТУ “ХПІ” та початком навчання на спеціальностях 054 «Соціологія» і 281 «Публічне управління та адміністрування»!!!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.