ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ ГУРТКІВ КАФЕДРИ СОЦІОЛОГІЇ І ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ

29 вересня 2023 року відбулось спільне засідання студентських наукових гуртків кафедри соціології і публічного управління «Дискусійний клуб «Суспільство і політика» (керівник – ст. викл. КОЗЛОВА Олена Аркадіївна) «Менеджмент 3.0» ( керівник – професор ТЕРЕЩЕНКО Діна Акрамівна).

Мета проведення засідання: підвищення обізнаності здобувачів вищої освіти щодо світових проблем в різних сферах людської життєдіяльності. Засідання було присвячено обговоренню Глобальних Цілей сталого розвитку; особливостей роботи в органах місцевого самоврядування в умовах воєнного стану.

Cтудентка групи СГТМ722 – ГОРБАЧЕНКО Марія – соціологиня, випускниця Української академії лідерства, активістка ГО “Українські студенти за свободу” ознайомила членів гуртка з Цілями сталого розвитку ( 4 – Якісна освіта та 11 – Сталий розвиток міст та спільнот). В ході засідання обговорили важливість Цілей сталого розвитку України до 2030 року; члени гуртка дізнались про можливості здобувачів вищої освіти впливати не лише на свою життєдіяльність, але й на долю і розвиток своєї територіальної громади.

Під час засідання студенти демонстрували заздалегідь підготовлені презентації, ставили запитання одне одному, дискутували, висловлювали власні погляди та позиції. Члени гуртків отримали неймовірні враження від можливості ділитися власним досвідом!

 

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.