З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПОЛІТЕХ!

28 вересня Національний технічний університет “Харківський політехнічний інститут” святкує 138 річницю з дня заснування. У ці складні часи навчальний процес не припиняється, а навпаки і студенти, і викладачі, й допоміжний персонал мужньо виконують свої обов’язки та демонструють плідну працю! Привітав політехнік із цією подією Харківський міський голова Ігор Терехов. «Майже всі виші в Харкові зазнали пошкоджень внаслідок ворожих обстрілів. На жаль, російські снаряди не оминули й об’єкти Харківського політеху – одного з найкращих технічних закладів вищої освіти України. Однак, незважаючи на ці та інші складнощі воєнного часу, НТУ «ХПІ» продовжує працювати у прифронтовому Харкові.

Так, ви забезпечуєте підготовку висококваліфікованих фахівців, вдосконалюєте систему освіти та вносите гідний вклад у розбудову національної науки. На особливу увагу заслуговують ваші розробки в галузі безпеки, які в перспективі зроблять українські міста більш захищеними.

Я дуже вдячний колективу вишу, його студентам та випускникам за підтримку Харкова! Попереду на нас чекає масштабна робота з відродження міста-героя. Ми відновимо розтрощені будівлі, залікуємо всі рани Харкова та усі разом зробимо його ідеальним містом майбутнього.

З нагоди 138-ї річниці заснування університету я бажаю ХПІ ще більших досягнень та втілення найсміливіших задумів у мирному Харкові!», – ідеться у привітанні.

Колектив кафедри соціології і публічного управління вітає любимий Політех із Днем народження та бажає процвітання, великих досягнень, миру та добробуту в нашій великій родині!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.