ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ НА КАФЕДРІ

12 жовтня 2023 року на платформі Teams відбулася онлайн-лекція професорки, докторки соціологічних наук, професорки кафедри соціально-гуманітарних дисциплін КЗ «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Житомирської обласної ради, голови ГО «Євроклуб» Олени Михайлівни Диково-Фаворської на тему «Україна і Європейський Союз: спільне бачення майбутнього».

Зустріч проходила у межах навчального проекту «Гостьові професори», де перед студентами регулярно виступають стекголдери кафедри, випускники освітніх програм кафедри, представники академічної й бізнес спільноти.

У зустрічі взяли участь бакалаври й магістри спеціальностей 054 «Соціологія» і 281 «Публічне управління та адміністрування», викладачі кафедри.

Проф. О. М. Диково-Фаворська розповіла про багаторічну історію інтеграції України до Євроспівдружності, особливості надання допомоги Євросоюзу українцям й Україні в часи повномасштабного вторгнення та перспективи входження України до членів Європейського Союзу. Олена Михайлівна глибоко й емоційно подавала свій лекцій матеріал, який було насичено багатьма цікавими фактами й прикладами. Окремої уваги було приділено формуванню загально європейських цінностей й норм, за які відповідальні як держава в цілому, так і окремі організації й люди.

Лекція визвала зацікавленість студентів, які мали змогу задати питання професорці.

Дякуємо Олені Михайлівні за підтримку освітньої програми кафедри, її освітніх ініціатив, професіоналізм і компетентність! Тримаймося, крокуємо разом до Перемоги!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.