ВИКЛИКИ ТА ІННОВАЦІЇ: ЗУСТРІЧ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КАФЕДРИ ІЗ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

У засіданні кафедри, що відбулося 30.11.2023 року, прийняли участь представники стейкхолдерів, особливим гостем був заступник начальника управління — начальник відділу у справах сім’ї управління у справах сім’ї та молоді департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Сичов Валерій Анатолійович, який поділився  важливою інформацію щодо нових викликів, які чекають на випускників нашої кафедри. У своїй промові він акцентував увагу на ключових аспектах, які виникають у зв’язку із змінами на ринку праці.

Валерій Анатолійович розглядав не тільки теоретичні підходи, але й практичні заходи, що на його думку необхідно вжиті в процесі вдосконалення освітніх програм нашої кафедри. Важливим аспектом було підкреслення необхідності адаптації студентів до швидко мінливого середовища, де високі технології та інновації стають стандартом.

В ході зустрічі обговорювалися конкретні заходи, спрямовані на розвиток студентів у напрямку новітніх вимог ринку праці. Зокрема, зазначалася важливість розвитку комунікативних, аналітичних навичок. Валерій Анатолійович також поділився прикладами успішних історій випускників, які завдяки активній участі в проектах та практиках відразу знаходили себе на конкурентному ринку праці.

На фоні цих обговорень чітко виокремилися ключові напрямки розвитку кафедри. Такий обмін ідеями та інформацією зі стейкхолдерами надає нам важливі інсайти для подальших покращень та адаптації наших освітніх програм до сучасних вимог.

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.