КИТАЙСЬКИЙ НОВИЙ РІК 2024: РІК ЗЕЛЕНОГО ДЕРЕВ’ЯНОГО ДРАКОНА

Китайський Новий Рік, також відомий як Свято Весни, знаменує початок нового року за місячним календарем. Це найважливіше свято в Китаї, яке з нетерпінням чекають мільйони людей по всьому світу. У 2024 році Китайський Новий Рік припадає на 10 лютого. В Китаї свято відзначають упродовж 15-ти діб.

2024 рік буде роком Зеленого Дерев’яного Дракона. Дракон – це п’ята тварина в китайському зодіакальному циклі, і символізує силу, удачу, успіх і процвітання. Зелений колір, пов’язаний з деревом, означає ріст, оновлення, гармонію і нове життя.

На головну ніч, останній день старого року, проводяться різноманітні заходи, включаючи феєричні салюти та художні вистави. Люди обмінюються конвертами з грошима як знаком удачі і процвітання. Також популярною традицією є зустріч ранку першого дня нового року за спільним сімейним столом.

Китайський Новий Рік є часом радості, об’єднання сім’ї і пам’яті про традиції. Це свято, яке вражає своєю красою, культурною глибиною і радісною атмосферою. Китайський Новий Рік 2024 – це чудовий час, щоб зібратися з сім’єю і друзями, побажати їм щастя і успіху, і насолодитися атмосферою цього веселого і яскравого свята.

Кафедра соціології і публічного управління  поздоровляє наших студентів з КНР з Китайським Новим роком. Нехай цей рік буде для вас періодом невичерпного натхнення та досягнень у навчанні та особистому розвитку, а кожен день приносить нові знання, які будуть корисні у вашій майбутній кар’єрі. Бажаємо вам міцного здоров’я, впевненості в своїх силах і невичерпної енергії для подолання будь-яких труднощів!

The Department of Sociology and Public Administration congratulates our students from the People’s Republic of China on the Chinese New Year. May this year be a period of inexhaustible inspiration and achievements in your studies and personal development, and may each day bring new knowledge that will be valuable in your future career. We wish you good health, confidence in your abilities, and boundless energy to overcome any challenges!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.