ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ ІЗ ШКОЛЯРАМИ ХАРКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №34

14 лютого 2024 року відбулася онлайн-зустріч із учнями 11 класів комунального закладу «Харківський ліцей № 34 Харківської міської ради». Профорієнтаційний захід провели професорка кафедри соціології і публічного управління, доктор наук з державного управління Терещенко Діна Акрамівна та професор кафедри соціології і публічного управління, доктор наук з державного управління Круглов Віталій Вікторович на платформі Zoom. Зустріч, яку організовано за сприяння заступника директора закладу – Таран Інни Юріївни, відбулася за участі представника викладацького складу Краснікової Олени Юріївни.

Учнів було ознайомлено зі славетною історією навчального закладу, детально проінформовано про особливості освітніх програм та умови вступу, переваги навчання на нашій кафедрі та в НТУ «ХПІ». Діна Акрамівна наголосила на важливості та актуальності у сучасному житті опанування знань та отримання кваліфікацій за спеціальностями кафедри – 054 «Соціологія» і 281 «Публічне управління та адміністрування». Віталій Вікторович підкреслив широкі можливості працевлаштування випускників кафедри та акцентував увагу на можливостях закордонного стажування в рамках програми Erasmus+, науковій складовій у освітньому процесі. По завершенню виступу школярі отримали відповіді на різноманітні питання, пов’язані з можливістю вступу на спеціальності кафедри.

Кафедра соціології і публічного управління висловлює ширу подяку адміністрації ліцею за організацію зустрічі зі школярами та можливість презентувати актуальні спеціальності! Дякуємо учасникам за виявлену зацікавленість, активність, маємо надію на подальшу співпрацю та чекаємо на зустріч в НТУ «ХПІ» на Дні відкритих дверей!!!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.