ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ННІ СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

09 квітня 2024 року національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» гостинно зустрів учасників Дня відкритих дверей навчально-наукового інституту соціально-гуманітарних технологій (ННІ СГТ) – випускників шкіл, які планують вступ до закладу вищої освіти цього року, їхніх батьків та випускників університету. Цього дня абітурієнти та їх батьки мали змогу поринути в атмосферу закладу вищої освіти світового рівня – лідера інновацій в освіті та долучитись до заходу, як у офлайн форматі (у сховищі), так і онлайн.

З вітальним словом до майбутніх вступників звернувся директор ННІ СГТ – Андрій Кіпенський, який розповів про славетну історію навчально-наукового інституту і його структуру, потужний професорсько-викладацький склад, міжнародні зв’язки. Представники кафедр ННІ СГТ підготували змістовні презентації, інтерактивну програму. Зацікавили майбутніх абітурієнтів проведені кахут-вікторина і ділові ігри. Як завжди на Днях відкритих дверей НТУ «ХПІ», їх чекали приємні сюрпризи та новинки: цікаві спікери-випускники університету, ігровий формат з інтерактивами, дуже корисна інформація, солодощі і подарунки!

Активну участь у цьому заході взяли представники кафедри соціології і публічного управління, які розповіли про переваги навчання в НТУ «ХПІ» і актуальність спеціальностей 054 «Соціологія» та 281 «Публічне управління та адміністрування»; про освітньо-професійні і освітньо-наукові програми кафедри та можливості працевлаштування після завершення навчання.

Зустріч пройшла цікаво, плідно та стала корисною як для абітурієнтів, так і для стейкхолдерів (батьків вступників, випускників-представників розгалуженої мережі організацій), залучених до заходу! Колектив кафедри соціології і публічного управління щиро висловлює подяку Андрію Кіпенському та співробітникам кафедр ННІ СГТ за теплу атмосферу, яка відчувалась впродовж заходу!

Кафедра соціології і публічного управління запрошує на навчання і чекає на майбутніх студентів!

 

 

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.