КАФЕДРА СОЦІОЛОГІЇ І ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ НТУ «ХПІ»

запрошує на навчання у заклад вищої освіти, який входить в український ТОП-5 світового рейтингу університетів (Національний технічний університет «ХПІ» вже 11-й рік поспіль продовжує утримувати українське лідерство у найпрестижнішому світовому рейтингу університетів QS World University Rankings 2024,  посідаючи четверте місце)

Cоціально-гуманітарна освіта: бакалаврат, магістратура, аспірантура; бюджетні і контрактні місця; денна та заочна форма; міжнародні проєкти та стажування

Кафедра соціології і публічного управління Навчально-наукового інституту соціально-гуманітарних технологій НТУ «ХПІ» здійснює підготовку докторів філософії (Ph.D)  за спеціальностями:

Випускники отримують кваліфікації:

Доктор філософії
Доктор філософії (Ph.D) за спеціальністю 054 «Соціологія»
Доктор філософії (Ph.D) за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»

Міністерство освіти і науки України повідомляє вступникам про ключові аспекти вступної кампанії до аспірантури. Вона відбуватиметься на основі конкурсних випробувань, зокрема іспиту з іноземної мови. Таке рішення діє відповідно до Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2024.

Абітурієнти, які планують вступати до аспірантури повинні:

У період з 07 по 29 травня поточного року зареєструватися в Центральній комісії НТУ «ХПІ» для проходження ЄВІ, який дає право на вступ до аспірантури.

Надати результати Єдиного вступного іспиту (ЄВІ), складеного у 2023 або 2024 році, де оцінка за тест з іноземної мови має становити не менше ніж 130 балів, а за тест загальної навчальної компетентності (ТЗНК) — не менше ніж 100 балів.

Дані про результати ЄВІ будуть внесені до картки фізичної особи в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО).

Наголошуємо, що календарний план, програми та ЄВІ — єдині вступні форми як для вступників магістратури, так і аспірантури.).

Основна ідея освітньо-наукових програм повністю відповідає принципу: «реалізація широкого спектру послуг, затребуваних профільними ринками», який закладено у розробку Стратегічного плану розвитку НТУ “ХПІ”.

Наші контакти:-mail: socipol2015@gmail.com

http://web.kpi.kharkov.ua/sp/uk/;         https://www.facebook.com/sociologia.ntukhpi

https://instagram.com/soc.i.pub.adm?igshid=YmMyMTA2M2Y= ;   https://t.me/cpyntykhpi

📞+380 (66) 827 76 61;  📞+380 (96) 700 18 76

ШЛЯХ ДО УСПІХУ ПОЧИНАЄТЬСЯ З НАМИ!

 

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.