ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ ГУРТКІВ КАФЕДРИ СОЦІОЛОГІЇ І ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ «ДИСКУСІЙНИЙ КЛУБ «СУСПІЛЬСТВО І ПОЛІТИКА» І «МЕНЕДЖМЕНТ 3.0»

За ініціативи кафедри соціології і публічного управління у ННІ соціально-гуманітарних технологій НТУ «ХПІ» 26 квітня 2024 р. в онлайн-форматі відбулося розширене засідання  студентських наукових гуртків «Дискусійний клуб «суспільство і політика»(керівник – Козлова О.А.) і «Менеджмент: 3.0» (керівник – Терещенко Д.А.). Участь у засіданні студентських наукових гуртків взяли не лише здобувачі вищої освіти за спеціальностями о54 «Соціологія» та 281 «Публічне управління та адміністрування», але й випускниця кафедри за спеціальностями 054 і 281 Горбаченко Марія (2020 року за спеціальністю 054 «Соціологія» (бакалавр соціології) та 2022 року за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» (магістр публічного управління та адміністрування)), яка є керівницею міжнародних проєктів в громадській організації і успішно застосовує компетентності, набуті за обома спеціальностями на практиці.

Тема засідання гуртка: «Від волонтера до фасилітатора: уміння, знання, навички». Мета проведення засідання: сформувати розуміння фасилітації як підходу, навчитись з’ясовувати запит споживача та створювати відповідний дизайн тренінгу, отримати досвід використання одних із найсучасніших вправ і технік роботи з групою. Учасники заходу мали змогу познайомитися з логікою проєктування фасилітації під час роботи з групою, навчитися використовувати основні методи і техніки фасилітації.

На засіданні усі присутні також обговорили компетентності, які вони зараз набувають в процесі навчання за освітніми програмами кафедри соціології і публічного управління» («Соціологія управління», «Цифрове врядування», «Адміністративний менеджмент»). В ході обговорення учасники засідання дійшли думки, що компетентності, набуті за спеціальностями 054 «Соціологія» і 281 «Публічне управління та адміністрування» стануть у нагоді в будь-якій сфері людської життєдіяльності. Здобувачі вищої освіти не лише активно брали участь в обговоренні, але й продемонстрували високий рівень обізнаності у деяких питаннях питаннях щодо змісту освітніх програм, за якими навчаються! Активну участь в спілкуванні щодо змісту освітніх програм взяла випускниця кафедри Горбаченко Марія.

Захід пройшов активно, цікаво та змістовно, здобувачі вищої освіти розширили власний кругозір та стали на сходинку ближче до фахівців спеціальностей 054 «Соціологія» і 281 «Публічне управління та адміністрування» нової генерації!

Дякуємо випускниці Горбаченко Марії за активну участь у засіданні гуртків! Дякуємо усім доповідачам та присутнім! Чекаємо на нові зустрічі!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.