ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІ ЗУСТРІЧІ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ СОЦІОЛОГІЇ І ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ З ВИПУСКНИКАМИ ШКІЛ

Проблема вибору спеціальності завжди була актуальною і залишається такою в сучасних умовах. Від правильного вибору професії сьогоднішнім випускником школи залежить його власне майбутнє і добробут всієї країни. Тому, з метою забезпечення свідомого обрання освітньої програми, за якою навчатимуться абітурієнти, професорсько–викладацьким складом кафедри соціології і публічного управління в рамках профорієнтаційної роботи  «Абітурієнт – 2022» проведено ряд зустрічей з випускниками шкіл міста Енергодар Запорізької області.

Для формування реального уявлення про навчання в НТУ «ХПІ» та спеціальностей, напрямів підготовки здобувачів вищої освіти  Морозом В.М., д-ром наук з державного управління, професором, завідувачем кафедри соціології і публічного управління та Терещенко Д.А., д-ром наук з державного управління, професором кафедри соціології і публічного управління проведено профорієнтаційні бесіди з випускниками 9 і 11 класів Енергодарських гімназій № 1; 2; 3; 4; 5; 7 Енергодарської міської ради Василівського району Запорізької області; Енергодарської початкової школи №6. У ході спілкування з учнями, Мороз В.М., Терещенко Д.А. надали вичерпну інформацію щодо умов вступу та особливостей навчання в НТУ «ХПІ», про можливості розкриття своїх здібностей у позанавчальний час – у науковій чи громадській роботі, у спорті, чи культурно-масовому житті. Терещенко Д.А. запросила учнів на День  відкритих дверей, аби абітурієнти могли стати на крок ближче до своєї мрії отримати сучасну високоякісну вищу освіту.

Старшокласники отримали буклети з необхідною інформацією, дізналися про міжнародну мобільність НТУ «ХПІ». Учні з цікавістю слухали гостей, задавали питання, отримували відповіді. Цілеспрямовані абітурієнти зацікавлені інформацією про різні напрями та спеціальності НТУ «ХПІ», адже ХПІ – це унікальна можливість отримати усі потрібні теоретичні знання, практичний досвід та поєднувати їх з активним студентським життям, майстер-класами та різними творчими і спортивними активностями. Поступово наближається час обрання ЗВО, у якому вступники-2022 проведуть свої найяскравіші роки студентського життя.

Чекаємо на майбутніх студентів в НТУ «ХПІ»  та зокрема на кафедрі соціології і публічного управління!

 

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.