ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ

01 лютого 2022 року відбулось чергове засідання кафедри соціології і публічного управління. Порядок денний передбачав розгляд таких основних питань: про стан профорієнтаційної роботи на кафедрі та рівень змістовно наповнення сайту кафедри (ст. викладач Козлова О.А; професор Мороз В.М.; звітування кожного члена кафедри про проведену у жовтні/листопаді роботу); про попередні підсумки акредитації ОНП «Соціологія» (PhD-рівень) експертами НАЗЯВО за спеціальністю 054 – Соціологія (професор Рущенко І.П.); про стан готовності до акредитації ОП «Соціологія управління» та першочергові завдання щодо підготовки / адміністрування документів (перший рівень вищої освіти) за спеціальністю 054 – Соціологія (професор Бірюкова М.В.); про стан виконання індивідуального плану викладачами кафедри за перший семестр 2021/22 навчального року (за напрямом – навчальна робота) (професор Семке Н.М.);  про результати сесії за перший семестр 2021/22 навчального року (професор Семке Н.М.); про стан роботи над текстом дисертаційної роботи та результати виконання аспірантом завдання наданого на попередньому засіданні кафедри (аспірант Криворучко М.Г.) тощо.

Найбільш значущим для забезпечення подальшого розвитку кафедри стало питання створення «Про навчально-наукову лабораторію соціологічного супроводу моніторингу якості вищої освіти та україно-турецького співробітництва» (професор Горошко О.І.). Члени кафедри одноголосно підтримали рішення про необхідність порушення завідувачем кафедри клопотання перед керівництвом Інституту соціально-гуманітарних технологій та НТУ «ХПІ» щодо створення відповідного структурного підрозділу.


Професор Рущенко І.П. інформує кафедру про попередні підсумки акредитації ОНП «Соціологія» (PhD-рівень) експертами НАЗЯВО за спеціальністю 054 – Соціологія.Ст. викладач Григор’єва С.В. звітує кафедрі про участь у профорієнтаційній роботі.

Аспірант четвертого року навчання Криворучко М.Г. звітує про стан своєї роботи над текстом дисертації, а також про результати виконання взятих на себе зобов’язань.

Професор Горошко О.І. презентує членам кафедри ідею створення на кафедрі соціології і публічного управління Навчально-наукової лабораторії соціологічного супроводу моніторингу якості вищої освіти та україно-турецького співробітництва.

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.