СТУДЕНТКА КАФЕДРИ СОЦІОЛОГІЇ І ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ СТАЛА ПЕРЕМОЖНИЦЕЮ В АВТОРИТЕТНОМУ МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВО-ДОСЛІДНИХ РОБІТ У МОЛДОВІ

Вітаємо здобувачку вищої освіти за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» Марію Ю. Горбаченко (група М722) та її наукового керівника д.держ.упр., проф. Терещенко Д.А. з перемогою у IV Міжнародному конкурсі студентських науково-дослідних робіт. Організатором цього авторитетного конкурсу четвертий рік поспіль виступив відомий серед вчених Східної Європи та представників управлінської еліти Молдови Науково-дослідний центр «Прогрес» при Комратському державному університеті (Молдова).

У цьому році конкурсантам було запропоновано підготувати та подати науково-дослідну роботу за одним з восьми визначених організаторами конкурсу напрямів. З огляду на сферу своїх науково-дослідних інтересів у межах спеціальності «Публічне управління та адміністрування», Марія Ю. Горбаченко обрала напрям з фокусом уваги на соціально-економічну політику держави. Під науковим керівництвом та всебічною підтримкою професорки кафедри соціології і публічного управління Терещенко Д.А. Марією була підготовлена та подана на конкурс робота «STATE POLICY OF FORMATION OF ALL-UKRAINIAN AND CIVIC IDENTITY IN THE CONTEXT OF GLOBALIZATION». У межах цієї роботи Марія зосередилась на висвітленні місця та ролі держави у формуванні загальноукраїнської та громадянської ідентичності.

Подана студенткою кафедри соціології і публічного управління робота не лише пройшла суворий кваліфікаційний відбір, а й була відібрана конкурсною комісією для включення до фінального етапу конкурсу. Успішно витримавши всі передбачені умовами конкурсу етапи наукової експертизи (актуальність дослідження; рівень опрацювання наукової літератури; наявність наукової новизни; обґрунтованість обраних дослідником методів наукового пізнання; логіка розбудови архітектоніки дослідження; практична значущість отриманих результатів тощо), робота Марії Ю. Горбаченко була визнана однією з найкращих серед поданих студентами Східної Європи робіт та відзначена дипломом третього ступеню. Щиро вітаємо студентку групи М722 Марію Ю. Горбаченко та її наукового керівника д.держ.упр., проф. Терещенко Д.А. з впевненою перемогою на Міжнародному конкурсі студентських науково-дослідних робіт!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.