ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НТУ «ХПІ»

2 квітня відбувся традиційний весняний День відкритих дверей цього разу online у Telegram. Темою цього заходу стали «Тренди онлайн освіти та новий сервіс для вступників». Програмою заходу було передбачено 4 частини, кожна з яких орієнтувалася на різні аспекти навчання в НТУ «ХПІ» та особливості вступної компанії 2023. В першій частині ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол привітав майбутніх абітурієнтів та всіх учасників заходу, підкреслив переваги навчання у Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» та зазначив, що онлайн освіта є на сьогодні світовим трендом до реалізації якого наш університет цілком підготований, в тому числі за рахунок застосування офісу 365 в навчальному процесі.

Друга частина «Онлайн переваги та інноваційна система освітнього середовища НТУ «ХПІ»» розпочалася із виступу проректора Руслана Мигущенка, який визначив, що головною особливістю сучасної освіти є побудова індивідуальних освітніх траєкторій, а також розповів, як саме здійснюється індивідуальна освітня траєкторія в нашому університеті.

Найбільший інтерес в учасників викликала розповідь про Innovation Campus та LMS — досвід реального навчання IT, перший набір на спеціальності напряму Бізнес-освіти. Навчання включає такі трендові підходи: дуальну освіту, peer-to-peer, гейміфікацію. Ця педагогічна технологія здобула світове «срібло» у сфері освіти, посівши ІІ місце серед найкращих проектів Європи міжнародного конкурсу QS-Wharton Reimagine Education Awards 2022.

Третя та четверта частина зустрічі містила детальну інформацію про вступ та правила прийому 2023, а також знайомство з освітніми програмами НТУ «ХПІ». Треба відмітити, що захід привабив багато учасників, в телеграм-каналі було задано безліч різноманітних питань, що свідчить про зацікавленість майбутніх абітурієнтів навчальним закладом. Сподіваємося на плідну працю в майбутньому!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.