ПІДСУМКИ ЩОРІЧНОГО МОНІТОРИНГУ ОПП «СОЦІОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» 2023/2024 навчального року

За результатами щорічного моніторингу ОПП за участю студентів, випускників програми, стейкхолдерів, науковців та науково-педагогічних працівників кафедри, прийнято наступне рішення про зміст оновлення ОПП «Соціологічне забезпечення економічної діяльності» 2023/2024 навчального року:

  1. У зв’язку з необхідністю посилення теоретико-методологічної складової першого семестру, перенести дисципліну спеціальної (фахової) підготовки “Методологія та методи роботи з персоналом” з 2 семестру до 1 семестру.
  2. У зв’язку з тим, що здійснюючи опір широкомасштабній збройній російській інтервенції, країна продовжує європейську інтеграцію в різних сферах, в тому числі в економічній сфері, а питання євроінтеграції стають все більш актуальними, додати дисципліну “Україна на шляху євроінтеграції” до ДВВ (3 кредити).
  3. Науково-педагогічним працівникам ОПП оновити методичне забезпечення з урахуванням найновіших досягнень соціологічної науки і сучасних практик соціологічного забезпечення економічної діяльності воєнного часу та післявоєнного відновлення.

Дякуємо Всім за плідну роботу з оновлення ОПП «Соціологічне забезпечення економічної діяльності» 2023 року.

Робота триває. Чекаємо на Ваші пропозиції та зауваження протягом всього навчального року.

 

Сайт кафедри: http://web.kpi.kharkov.ua/sp/uk/

Контактний телефон: гарант ОПП «Соціологічне забезпечення економічної діяльності» професор Калагін Ю.А. +380 (97) 651 98 51.

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.