УСПІШНИЙ ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ РОБІТ ВИПУСКНИКАМИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «СОЦІОЛОГІЯ УПРАВЛІННЯ»

14.06.2022 на кафедрі соціології і публічного управління НТУ «ХПІ» відбувся захист дипломних робіт студентів-бакалаврів спеціальності 054 «Соціологія», освітня програма «Соціологія управління». Повномасштабне вторгнення агресора внесло корективи у навчальний процес, але в жодному разі не зупинило його. Тому особливістю цьогорічного захисту стало його проведення у он-лайн режимі. Знаходячись у різних куточках не лише України, а й світу, учасники заходу мали можливість презентувати та обговорити результати роботи студентів. Не зважаючи на труднощі всі студенти впорались з виконанням передбачених дипломними роботами завдань та продемонстрували екзаменаційній комісії набуті під час навчання навички та компетенції.

Співробітники кафедри соціології і публічного управління щиро вітають студентів з успішним захистом дипломних робіт та досягненням важливої вершини, коли отриманий в результаті кропіткої роботи диплом символізує пропуск у світ нової професії. Нехай збувається все заплановане, не сповільнюється професійне зростання, бажаємо успішного становлення в житті та  та запрошуємо продовжити навчання на кафедрі за однією з освітніх програм магістерського рівня, а саме – «Соціологія забезпечення економічної діяльності» (спеціальність 054 – Соціологія http://vstup.kpi.kharkov.ua/edprogram/sotsiologiia-zabezpechennia-ekonomichnoi-diialnosti-magistr/) або «Адміністративний менеджмент» (спеціальність 281 – Публічне управління та адміністрування http://vstup.kpi.kharkov.ua/edprogram/administratyvnyi-menedzhment-mahistr/).

Будемо раді бачити наших студентів на магістерських програмах кафедри соціології і публічного управління та запрошуємо випускників-бакалаврів інших ЗВО приєднатися до нашого дружнього та студентоорієнтованого колективу.

 

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.