ЗАПРОШУЄМО НА ЛІТНЮ ЗЕЛЕНА АКАДЕМІЯ, ЯКА ВІДБУДЕТЬСЯ 30 СЕРПНЯ — 3 ВЕРЕСНЯ!

❓ Які виклики стоять перед українським громадянським суспільством через війну Росії проти України? Як не зневіритися у своїх цінностях? Чи можна вже зараз планувати повоєнну відбудову та звідки (не) починати? Як ми переживаємо досвід війни та як можемо подбати про себе та свої спільноти в цих умовах?

Ми дискутуватимемо та рефлексуватимемо про це під час офлайнової п’ятиденної події в одному з гарних куточків України (місце проведення повідомимо відібраним учасницям).

Зелена академія — це простір, де на рівних можна поговорити про важливе, знайти однодумців та плече поруч, порефлексувати, трохи видихнути та заглибитися в теми, які завжди на часі — особливо під час повномасштабної війни, а також дати простір та можливість обговорити складні речі.

Ми шукаємо 18 вмотивованих учасників та учасниць, які мають активну та відповідальну громадянську позицію, волонтерять під час війни та/чи працюють у різних сферах і темах. Зокрема, шукаємо волонтерів та волонтерок, екологічних активісток і активістів, урбаністок і урбаністів, журналісток та журналістів, борчинь і борців за гендерну та соціальну рівність, митців та мисткинь, соціальних підприємців і підприємиць, правозахисників та правозахисниць, освітян, держслужбовиць і держслужбовців, які намагаються впровадити зелені цінності, аналітикинь та дослідників.

Ми шукаємо учасників та учасниць, які поділяють цінності недискримінації, гендерної рівності, соціальної справедливості, дбайливо ставляться до довкілля, а також хочуть брати активну участь у прийнятті рішень, які їх стосуються.

👉 Заповнюйте анкету за посиланням: http://surl.li/ibbqd

Дедлайн для заповнення анкети — 7 липня 2023 року, 23:59. Ми повідомимо всіх про результати конкурсу до 24 липня 2023.

💧 Детальніше про критерії відбору та школу читайте за посиланням: https://ua.boell.org/uk/2023/06/15/zaproshuyemo-na-litnyu-zelenu-akademiyu

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.