ПРОВЕДЕНО СПІВБЕСІДУ З КАНДИДАТАМИ НА ВСТУП НА ОСВІТНЬО-НАУКОВУ ПРОГРАМУ ТРЕТЬОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ «ПУБЛІЧНА ПОЛІТИКА ТА УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИМИ ЗМІНАМИ» (СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 281 – ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ)

21 серпня 2023 р. на кафедрі соціології і публічного управління відбулася співбесіда з майбутніми аспірантами, які виявили бажання вступити на навчання за спеціальністю 281 – Публічне управління та адміністрування освітньо-наукової програми третього рівня вищої освіти «Публічна політика та управління соціально-економічними змінами».

Завідувач кафедри д.держ.упр., проф. Мороз В.М., професорка кафедри соціології і публічного управління, д.держ.упр., проф. Терещенко Д.А. та професор кафедри соціології і публічного управління, д.держ.упр., доц. Круглов В.В. ознайомилися з наданими зацікавленими у навчанні на PhD-програмі документами, а також провели співбесіду з майбутніми здобувачами освіти на третьому рівні вищої освіти. Під час співбесіди науково-педагогічними працівниками кафедри соціології і публічного управління було оцінено загальний рівень володіння претендентами на вступ до аспірантури проблематикою публічного управління, з’ясовано рівень їх мотивації, а також визначено коло наукових інтересів. Кандидати на вступ на освітньо-наукову програму третього рівня вищої освіти «Публічна політика та управління соціально-економічними змінами» продемонстрували неабиякий рівень своєї обізнаності щодо загальнотеоретичних проблем та актуальних практичних питань публічного управління. Наприклад, Костянтин Д’яченко представив результати своїх попередніх наукових досліджень у вигляді декількох фахових публікацій та тез доповідей. У свою чергу, Олексій Тищук подав розгорнутий реферат за напрямом своїх наукових інтересів та продемонтрував високий рівень розуміння обраної ним наукової проблематики.

Приймаючи до уваги фокус наукових інтересів К. Д’яченко (проблематика державно-приватного партнерства в системі забезпечення національної безпеки) та О. Тищука (публічне управління забезпеченням якості вищої освіти), а також наявність наукових публікацій відповідного змістовного спрямування у науково-педагогічних працівників кафедри соціології та публічного управління, майбутнім аспірантам було запропоновано розглянути можливість організації їх майбутньої наукової роботи під керівництвом д.держ.упр., доц. Круглова В.В. та д.держ.упр., проф. Мороза В.М.

За результатами проведеної співбесіди кандидати на вступ на освітньо-наукову програму третього рівня вищої освіти «Публічна політика та управління соціально-економічними змінами» отримали консультацію про зміст та час оформлення необхідних документів, а також поради щодо підготовки до вступного іспиту за обраною спеціальністю. Кафедра соціології і публічного управління бажає успіхів К. Д’яченку та О. Тищуку на вступних іспитах та висловлює впевненість щодо високого рівня ефективності їх майбутньої наукової роботи.

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.