ВИЙШЛА ДРУКОМ КОЛЕКТИВНА МОНОГРАФІЯ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КАФЕДРИ СОЦІОЛОГІЇ І ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ «БІЖЕНЦІ Й ВПО НА ШЛЯХАХ ВІЙНИ: КРОКИ НЕЗЛАМНОСТІ»

Після року кропіткої та напруженої роботи колективу науково-педагогічних працівників кафедри соціології і публічного управління було підготовлено та видано монографію «Біженці й ВПО на шляхах війни: кроки незламності» (загальна редакція М.В. Бірюкової).

В монографії представлено результати ініціативного дослідження колективу авторів щодо аналізу соціальної групи, яка виникла в наслідок повномасштабного вторгнення з боку сторони агресора. В монографії розглянуто причини та соціальні наслідки війни, а також висвітлено структуру соціального капіталу, що дав змогу українцям вистояти й консолідуватися. Наукова праця містить структурований емпіричний матеріал онлайн-опитування, результати вторинного аналізу даних та самостійних досліджень авторів.

Монографія буде цікава науковцям та науково-педагогічним працівникам, докторантам, здобувачам вищої освіти з соціології, публічного управління, психології, представникам органів влади та громадських організацій, журналістам й пересічним громадянам, які бажають отримати інформацію про перше півріччя війни й ресурси українців в їх незламності.

Монографія розміщена в електронному репозитарії Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» та доступна для ознайомлення за посиланням https://repository.kpi.kharkov.ua/items/5f4e4449-788c-4ed6-98a4-1858fb1656a3

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.