ПЕРШІ ВРАЖЕННЯ

Минув вже третій тиждень навчання і наші студенти-першокурсники вже мають змогу висловити свої перші враження. Знайомтеся, наші чудові дівчатка, які вступили на перший курс за освітньою програмою “Соціологія управління”:

Яненко Марія: “Кафедра соціології та публічного управління виправдала мої очікування на початковому етапі мого навчання. Моє враження про викладачів цілком позитивне – вони не лише мають глибокі знання у своїй галузі, але і дуже ефективно, зрозуміло і цікаво викладають ці знання студентам. Зовсім не шкодую, що обрала саме цю кафедру.”

Мантула Сніжана: “Років з п’яти, щойно навчившись складати з літер слова, я почала писати. Спочатку були короткі казки про рослини і тварин, згодом – невеличкі фантастичні оповідання. У старших класах захопилась створенням містичних історій. Інколи писала вірші. Тож можу сказати що письменство – моє хобі. З початку війни п’ять місяців жила в окупації, але згодом все таки виїхала з родичами до Польщі. Через те що я не знала мови, на початку було не просто, але в Польщі мені все одно подобалося. Потім я пішла до польської школи, і вивчила там мову, знайшла друзів. Взагалі, мріяла стати журналістом, але так склалося, що я вступила на соціолога. Але соціологія мені теж подобається.”

Хекало Анна: “Я не помилилась, обравши саме кафедру соціології та публічного управління. Викладачі – майстри своєї справи. Я впевнена, що отримую якісну вищу освіту. Кафедра має перевагу в тому, що заняття не лише надають нові знання, а й розвивають комунікаційні навички та риторику, що є дуже необхідними у моїй професії.”

Побажаємо їм успіхів у навчанні та яскравого студентського життя!

 

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.