СТУДЕНТИ КАФЕДРИ СОЦІОЛОГІЇ І ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У ЄДКІ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 281 – ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

16 листопада студенти кафедри соціології і публічного управління які закінчують своє навчання на магістерській освітньо-професійній програмі «Адміністративний менеджмент» (спеціальність 281 – Публічне управління та адміністрування) прийняли участь у складанні Єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ). Студенти НТУ «ХПІ» складали ЄДКІ у стінах рідної Alma mater, що безумовно позитивно відбилось на формуванні сприятливого психологічного середовища під час заходу. Залучені до організації ЄДКІ проктори звернули увагу на високий рівень організаційної та технічної підготовки НТУ «ХПІ» до проведення ЄДКІ. Навіть традиційні, нажаль, для Харкова повітряні тривоги не лише не зірвали захід, а продемонстрували неабиякий рівень готовності до дій у надзвичайних ситуаціях. Під час повітряної тривоги всім студентам була надана можливість скористатися сертифікованим бомбосховищем НТУ «ХПІ». Керівництво Університету забезпечило всі умови (організаційні, технічні тощо) для успішного складання НТУ «ХПІ».

ЄДКІ проходило у форму тестування яке тривало 180 хвилин. Здобувачам освіти було запропоновано до відповіді 150 тестових запитань, кожне з яких містило чотири варіанти відповіді (лише один варіант відповіді був вірним). У цьому році було встановлено мінімальний поріг на рівні 46 правильних відповідей зі 143 тестових завдань (під час експертного оцінювання тесту члени фахової комісії врахували результат психометричного аналізу і як наслідок – вилучили з розрахунку тестового балу 7 завдань). Мінімальний поріг успішного проходження тесту було встановлено на  рівні 46 правильних відповідей зі 143 тестових завдань (слід було надати вірну відповідь на 32% тестових запитань). В ЄДКІ взяли участь 4 371 особа, 78 (1,8% від загальної кількості учасників ЄДКІ) з яких не подолали поріг «склав / не склав». Зі інформацією організаторів ЄДКІ заклади вищої освіти отримають індивідуальні результати атестації до 28 листопада 2023 року. «Тримаємо кулаки» за наших студентів!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.