ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ СОЦІОЛОГІЇ І ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ВІД ДОЦЕНТА ІНСТИТУТУ МЕНЕДЖМЕНТУ КРАКІВСЬКОГО ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ – МАНЧАК ІРИНИ

На кафедрі соціології і публічного управління стало доброю традицією один раз на місяць запрошувати для проведення так званих гостьових лекцій вчених з інших закладів вищої освіти, а також найбільш успішних представників професійного середовища.

У листопаді цього року (23.11.2023) така лекція відбулась за участю кандидатки економічних наук, доцентки кафедри торгівлі i ринкoвих установ Краківського економічного університету (Польща) Maнчaк Iрини Тадеївни (Iryna Manczak). Студентам була запропонована лекція «Організація та функціонування органів місцевого самоврядування в Польщі». Така змістовна спрямованість лекції викликала неабияку зацікавленість не лише у студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування», а у тому числі й у студентів які навчаються за спеціальністю «Соціологія». Лекторка вдало поєднала проблематику розвитку територіальних громад, суспільства та держави з історією Кракова та Польщі. Під час лекції були висвітлені темпоральна та просторова парадигма становлення і розвитку місцевого самоврядування в Польщі.

Кафедра соціології і публічного управління пишається тим фактом, що наші студенти мають можливість слухати лекції від представників найбільш рейтингових зарубіжних закладів вищої освіти!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.