ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ ІЗ ШКОЛЯРАМИ ХАРКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №119

28 лютого 2024 року проведено онлайн-зустріч із учнями 11 класів комунального закладу «Харківський ліцей № 119 Харківської міської ради». Профорієнтаційний захід відбувся за участі професорки кафедри соціології і публічного управління, докторки наук з державного управління Терещенко Діни Акрамівни та професора кафедри соціології і публічного управління, доктора наук з державного управління Круглова Віталія Вікторовича на платформі Zoom. На зустрічі були присутні понад 30 школярів та представники викладацького складу ліцею.

Зустріч відбулася за сприяння директора ліцею – Борисенко Галини Петрівни. Учням було презентовано інформацію щодо особливостей освітніх програм та умов вступу, переваги навчання на нашій кафедрі та в НТУ «ХПІ». Підкреслено високий рейтинг НТУ «ХПІ» серед закладів освіти не лише України, а й світу в цілому, про що свідчать високі міжнародні рейтинги. Детально ознайомлено учнів з майбутніми пріоритетами працевлаштування та перспективними напрямами, які потребують фахівців спеціальностей кафедри – 054 «Соціологія» і 281 «Публічне управління та адміністрування».

Окремо викладачі кафедри зупинилися на міжнародній співпраці з зарубіжними закладами освіти та можливостями щодо закордонного стажування у вишах Польщі, Литви та Німеччини. Завершилася зустріч відповідями на актуальні питання, які виникли у школярів, та побажаннями щодо участі у днях відкритих дверей, що організовує НТУ «ХПІ».

Щиро дякуємо всім, хто долучився до профорієнтаційної зустрічі!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.