ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ КАФЕДРИ СОЦІОЛОГІЇ І ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ НТУ «ХПІ» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У І ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ  СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ

На кафедрі соціології і публічного управління Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відбувся перший тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей 054 «Соціологія» і 281 «Публічне управління та адміністрування». Змагалися здобувачі вищої освіти, які навчаються на освітньо-професійних програмах «Соціологія управління» та «Цифрове врядування». Для майбутніх управлінців такі освітні змагання – важливий крок в оволодінні фахом.

Переважна більшість учасників олімпіади є членами студентських наукових гуртків «Менеджмент 3.0» і «Дискусійний клуб «Суспільство і політика», де вони поглиблено вивчають освітні компоненти, обрані за фахом, розвивають спеціальні компетентності у галузях 05 «Соціальні і поведінкові науки» та 28 «Публічне управління та адміністрування». Олімпіада – черговий крок в оволодінні спеціальністю, можливість продемонструвати свій рівень знань під час відповідей на тестові запитання, вирішення ситуаційних завдань.

Члени комісії у складі завідувача кафедри соціології і публічного управління, проф. Мороза В.М.; проф. Терещенко Д.А.; проф. Круглова В.В.; проф. Бірюкової М.В.; доц. Ляшенко Н.О.; доц. Шанідзе Н.О. відзначили високий рівень підготовки учасників освітнього заходу. За результатами І туру Всеукраїнської студентської олімпіади серед рекомендованих до участі у ІІ турі: за спеціальністю 281 – Гайдук Поліна Олексіївна (СГТ823), Слісаренко Марія Сергіївна (СГТ722); за спеціальністю 054 «Соціологія» – Бондарчук Дмитро Володимирович (СГТ521); Рудьонок Єлизавета Андріївна (СГТ520); Тимченко Олександр Артемович (СГТ520)

Вітаємо призерів!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.