ПІДСУМКИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УКРАЇНА В СИСТЕМІ МІЖНАРОДНОЇ ОСВІТИ»

Здобувачі вищої освіти кафедри соціології і публічного управління ННІ СГТ НТУ «Харківський політехнічний інститут» взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Україна в системі міжнародної освіти». Учасникам було запропоновано викласти у формі есе свої думки щодо сучасних тенденцій розвитку освіти; сучасного стану освіти в світі; історичних аспектів становлення освіти в Україні; особливостей європейської, американської та азіатської систем освіти; діяльності міжнародних організацій щодо підвищення якості освіти.

До конкурсної комісії надійшли роботи практично з усіх регіонів нашої країни. Були дуже щирі та емоційні роботи і більш дослідницькі, з обґрунтуваннями, висновками і рекомендаціями.

Із гордістю повідомляємо, що здобувачі вищої освіти нашої кафедри – Радченко А.А. (СГТМ723) та Дузь С.В. (СГТМ723) – стали переможцями Всеукраїнського конкурсу “Україна в системі міжнародної освіти” (керівник – завідувач кафедри соціології і публічного управління, доктор  наук з державного управління, проф. Мороз В.М.).

Вітаємо наших талановитих студентів із блискучим досягненням! Їхні есе відзначилися ґрунтовним аналізом та глибоким баченням майбутньої траєкторії розвитку України як повноправного учасника світової освітньої спільноти. Їх роботи буде заслухано на науково-теоретичніїй конференції студентів і аспірантів «Молодіжний соціологічний форум НТУ «ХПІ», яка відбудеться 17 травня 2024 р. об 11.00.

Висловлюємо щиру вдячність усім учасникам та їх керівникам за якісні роботи, старанність, креативність та відданість справі популяризації української освіти. Ваші роботи є цінним внеском у розбудову позитивного іміджу нашого університету на всеукраїнському та міжнародному рівнях.

Бажаємо подальших наукових здобутків та нових творчих злетів! Пишаємось, що в НТУ «ХПІ» є творча та активна молодь, якій вирішувати проблеми, пов’язані не тільки з освітою, але й розвитком економіки нашої країни! Успіхів всім!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.