Перше місто у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтеґровані технології»

Студентка Біловус Анна Степанівна (кафедра «Розподілені інформаційні системи і хмарні технології», КІТ факультет, НТУ «ХПІ») перемогла у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтеґровані технології» та отримала диплом за перше місце із роботою на тему «Система управління розподіленою транспортною конвеєрною системою з використанням нейронної мережі».
Підсумкова науково-практична скайп-конференція для захисту результатів робіт конкурсу відбулася дистанційно 29 травня 2020 року на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.
У конкурсі приймали участь 49 наукових робіт 67 авторів з 8 країн світу (Україна, Чехія, Грузія, Словаччина, Польща, Ірак, Казахстан, Франція) з 19 закладів вищої освіти.
Керівник – професор кафедри «Розподілені інформаційні системи і хмарні технології» факультету комп’ютерних та інформаційних технологій Пігнастий Олег Михайлович.

You may also like...