Новини та оголошення

Всеукраинский благотворительный конкурс «Пищевые технологии-2019»

Проект «Пищевые технологии 2019» проводится Фондом для студентов дневной формы обучения и молодых специалистов профильных вузов Украины (от 17 до 25 лет включительно). Для участия в конкурсе необходимо заполнить форму регистрации. Регистрация открыта до 28 октября.

24 жовтня 2018р. “Фабрика Харчової промисловості”

24 жовтня (середа) 2018 року. Профорієнтаційний захід присвячений професійному святу “День Харчовика”. Час. 11:00 – 13:00 “Фабрика Харчової промисловості” Короткий опис: В програмі воркшопи для молоді: Разом з викладачами і студентами кафедри технології жирів відвідувачі приймуть участь у видобуванні олії, Далi…

26 Жовтня 2018р. Хімічна лабораторія. Знайомство.

26.жовтня (п’ятниця) 2018 р. Час. 12:00 – 14:00 У рамках заходу «Осінні Канікули з Політехом» інтерактивна гра Хімічна лабораторія. Знайомство.   Короткий опис: Що потрібно, щоб стати хіміком, окрім знань? Хімія зачаровує безліччю блискучих скляних форм та різноманітністю реагентів з Далi…

27 Жовтня 2018р. Шоколад та інші приємності

27 жовтня (субота) 2018 р. Час: 11:00–13:00 У рамках заходу «Осінні Канікули з Політехом» Шоколад та інші приємності.   Короткий опис: Запрошуємо вас прийняти участь у найшоколаднішому майстер–класі, що відбудеться на найшоколаднішій кафедрі НТУ «ХПІ». Технічні знання, смак і фантазія Далi…

11 Листопада 2018р. «SCIENCE IS FUN!»

11 Листопада (неділя) 2018 р. Час: 10:00 Знайдіть нас на івенті: ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НТУ “ХПІ” ТА ФЕСТИВАЛЬ НАУКИ «SCIENCE IS FUN!»   Короткий опис: Тільки найкращі демонстрації та експерименти від Кафедри технології жирів та продуктів бродіння на науковому шоу Далi…

17 Листопада 2018р. “Наукові суботи з Політехом”

17.листопада (субота) 2018 р. Час: 11:00 – 13:00 Наукові суботи з Політехом Гарячі рецепти для прохолодної осені від хіміків-харчовиків (Хімія і технологія висококалорійних хлібобулочних виробів та зігріваючих напоїв з пряно-ароматичними добавками.)   Короткий опис Науку потрібно робити з холодною головою, Далi…

Майстер-клас “Світ води і напоїв”

1 березня 2018 року в рамках нового проекту про напрямки роботи кафедри відбувся двогодинний майстер-клас «Світ води і напоїв». П’ятнадцять студентів кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ» разом з харківськими технологами вивчали цікаві властивості води та особливості виробництва безалкогольних напоїв.   Далi…

ЯРМАРОК ВИШІВ-2018

7-8 лютого 2018 року в приміщенні Харківської обласної бібліотеки для юнацтва відбувся п’ятий щорічний профорієнтаційний «Ярмарок вишів». Мета ярмарку – надати інформацію абітурієнтам Слобожанщини про особливості вступу до вищих навчальних закладів. Свої презентації представили 20 провідних вищих навчальних закладів міста Далi…

Майстер-клас «Різдвяні смаколики»

11 січня на кафедрі технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ» для школярів відбувся майстер-клас «Різдвяні смаколики». Кожен учасник майстер-класу зміг спробувати себе у ролі кондитера. Школярі опанували технології приготування цукерок, карамелі та згущеного молока разом зі студентами та викладачами Далi…

Майстер-клас «Вкусняшка»

23 листопада 2017 року співробітники кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ» провели майстер-клас «Вкусняшка», на якому школярі спробували себе у ролі кондитерів. Це другий освітній захід у рамках нового проекту про напрямки роботи кафедри. Захід об’єднав студентів, викладачів, Далi…