Перелік дисциплін вільного вибору

Бакалавр 2023

Вибіркові освітні компоненти

Профільна підготовка

 Профільований пакет дисциплін 01  “Технології жирів, жирозамінників і ефірних масел”

  • Хімія жирів
  • Олійно-жирова сировина та водопідготовка в олійно-жировій галузі
  • Технології видобування олій та  жирів
  • Технології переробки олій та жирів ч.1
  • Технології переробки олій та жирів ч.2
  • Загальні технології  продуктів бродіння і виноробства
  • Основи ферментології
  • Науково-практичні основи технологій жирів і  жирозамінників

Профільований  пакет дисциплін 02  “Технології продуктів бродіння і виноробства”

  • Хімія і біохімія сировини бродильних виробництв
  • Технології солоду і пива
  • Технології екстрактів, концентратів  і напоїв
  • Технології вина і коньяків
  • Технології етилового спирту та харчових кислот
  • Основи біотехнології
  • Загальні технології  жирів і жирозамінників
  • Науково-практичні основи технологій бродильних виробництв

Дисципліни вільного вибору студента профільної підготовки

  • Організація наукових досліджень та наукова комунікація
  • Науково-дослідна робота студента
  • Планування експерименту та обробка експериментальних даних
  • Інформаційні технології в олійно-жировій галузі
  • Інформаційні технології в галузі виробництва продуктів бродіння
  • Технологічні розрахунки, облік та звітність  у галузі
  • Основи виробництва харчових продуктів оздоровчого призначення
  • Культура вживання напоїв
  • Харчова хімія
  • Технологічне обладнання олійно-жирових виробництв
  • Технологічне обладнання бродильних виробництв
  • Проєктування олійно-жирових виробництв
  • Проєктування бродильних виробництв
  • Сучасні технології пакування харчових продуктів
  • Технології дріжджів

Магістр 2023

Вибіркові освітні компоненти

Профільна підготовка

 Профільований пакет дисциплін 01  “Технології жирів, жирозамінників і ефірних масел”

  • Актуальні питання технологій видобування жирів
  • Інноваційні технології переробки жирів
  • Технології та використання ефірних олій

 Профільований  пакет дисциплін 02  “Технології продуктів бродіння і виноробства”

  • Актуальні питання пивоваріння
  • Сучасні технології вина, коньяку, спирту та лікеро-горілчаних виробів
  • Біохімія солоду

Дисципліни вільного вибору профільної підготовки

  • Хімія вуглеводнів
  • Сучасні  технології жирозамінників
  • Технології  переробки вторинних продуктів
  • Актуальні питання виробництва дріжджів
  • Біохімія пива
  • Сучасні рецептурні компоненти харчових продуктів
  • Технологічні аспекти зберігання харчової продукції
  • Хімія ліпідів
  • Актуальні питання технологій безалкогольних напоїв