ЗАПРОШУЄМО СТЕЙКХОЛДЕРІВ ДОЛУЧИТИСЬ ДО ОБГОВОРЕННЯ ЗМІСТУ ТА ПРАКТИКИ РЕАЛІЗАЦІЇ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ «СОЦІОЛОГІЯ» ТА «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ» ЗА ПОПЕРЕДНІМИ ПІДСУМКАМИ 1-ГО ПІВРІЧЧЯ 2023/24 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Шановні стейкхолдери, колеги, студенти та всі ті кого цікавить проблематика підвищення якості освітньої діяльності за спеціальностями «Соціологія» та «Публічне управління та адміністрування», запрошуємо вас на засідання кафедри соціології і публічного управління, яке відбудеться 30 листопада 2023 року. Серед питань порядку денного актуалізовано у тому числі й таке з них, зміст якого зосереджено на обговоренні напрямів вдосконалення змісту та практики реалізації освітніх програм за спеціальностями «Соціологія» та «Публічне управління», а саме:

1) бакалаврська програма «Соціологія управління» (спеціальність 054 – Соціологія);

2) магістерська програма «Соціологія забезпечення економічної діяльності» (спеціальність 054 – Соціологія);

3) докторська програма «Соціологія» (спеціальність 054 – Соціологія);

4) бакалаврська програма «Цифрове врядування» (спеціальність 281 – Публічне управління та адміністрування);

5) магістерська програма «Адміністративний менеджмент» (спеціальність 281 – Публічне управління та адміністрування);

6) докторська програма «Публічна політка та управління соціально-економічними змінами» (спеціальність 281 – Публічне управління та адміністрування)

Ваша думка щодо цих освітніх програм є дуже важливою для нас, адже лише разом з вами ми зможемо не лише утримати отримане кафедрою почесне звання «Лідер інновацій в освіті» (за результатами 15-ої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті»), а й створити нову територію для розвитку майбутніх фахівців.

Прошу всіх зацікавлених в обговоренні вище актуалізованого питання ознайомитись з нашими освітніми програмами на сайті кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/sp/uk/ та подати свою заявку на участь у засіданні кафедри на ел. адресу завідувача кафедри moroz.volodymyr.d.sc@gmail.com Засідання кафедри буде проходити у так званому режимі on line на базі платформи Teams. У відповідь на Вашу заявку Вам буде надіслано лінк на приєднання до нашого заходу. Чекаємо на вашу заявку!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.