«Академія пивоварів» для студентів кафедри технології жирів і продуктів бродіння НТУ «ХПІ»

За сприянням випускника кафедри технології жирів і продуктів бродіння Ворожко Євгена Михайловича – технічного директора компанії «САН ІнБев Україна», представники компанії «САН ІнБев Україна» відвідали кафедру та запропонували можливість отримати безцінний досвід, вдосконалити навички та вміння, а також перспективу працевлаштування. Компанія запросила студентів в «Академію пивоварів».

Що таке «Академія пивоварів»?

Це унікальна можливість для студентів кафедри технології жирів і продуктів бродіння побачити весь цикл виготовлення пива, зануритись у виробничу діяльність та отримати новий досвід. Ми даємо змогу дізнатися більше про різні дільниці заводу:

  • пивоварне виробництво;
  • пакувальне виробництво;
  • відділ якості;
  • логістика;
  • технічна служба.

Учасники отримають не тільки теорію, але й практичні навички.

Мета проведення: Сформувати зовнішній кадровий резерв для майбутньої роботи в AB-InBev

Очікуваний результат для студентів:

  •  Можливість спробувати себе в виробничій діяльності;
  •  Отримання пропозицій щодо працевлаштування

Для всіх учасників передбачено чимало цікавого: теорія, практика, екскурсії, дегустація, сертифікати та, авжеж, подарунки!