Новини та оголошення

11 Листопада 2018р. «SCIENCE IS FUN!»

11 Листопада (неділя) 2018 р. Час: 10:00 Знайдіть нас на івенті: ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НТУ “ХПІ” ТА ФЕСТИВАЛЬ НАУКИ «SCIENCE IS FUN!»   Короткий опис: Тільки найкращі демонстрації та експерименти від Кафедри технології жирів та продуктів бродіння на науковому шоу Далi…

17 Листопада 2018р. “Наукові суботи з Політехом”

17.листопада (субота) 2018 р. Час: 11:00 – 13:00 Наукові суботи з Політехом Гарячі рецепти для прохолодної осені від хіміків-харчовиків (Хімія і технологія висококалорійних хлібобулочних виробів та зігріваючих напоїв з пряно-ароматичними добавками.)   Короткий опис Науку потрібно робити з холодною головою, Далi…

Майстер-клас “Світ води і напоїв”

1 березня 2018 року в рамках нового проекту про напрямки роботи кафедри відбувся двогодинний майстер-клас «Світ води і напоїв». П’ятнадцять студентів кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ» разом з харківськими технологами вивчали цікаві властивості води та особливості виробництва безалкогольних напоїв.   Далi…

ЯРМАРОК ВИШІВ-2018

7-8 лютого 2018 року в приміщенні Харківської обласної бібліотеки для юнацтва відбувся п’ятий щорічний профорієнтаційний «Ярмарок вишів». Мета ярмарку – надати інформацію абітурієнтам Слобожанщини про особливості вступу до вищих навчальних закладів. Свої презентації представили 20 провідних вищих навчальних закладів міста Далi…

Майстер-клас «Різдвяні смаколики»

11 січня на кафедрі технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ» для школярів відбувся майстер-клас «Різдвяні смаколики». Кожен учасник майстер-класу зміг спробувати себе у ролі кондитера. Школярі опанували технології приготування цукерок, карамелі та згущеного молока разом зі студентами та викладачами Далi…

Майстер-клас «Вкусняшка»

23 листопада 2017 року співробітники кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ» провели майстер-клас «Вкусняшка», на якому школярі спробували себе у ролі кондитерів. Це другий освітній захід у рамках нового проекту про напрямки роботи кафедри. Захід об’єднав студентів, викладачів, Далi…

Телепроект «Світ освіти» про майстер-клас з виготовлення косметики

27 жовтня 2017 року на телеканалі ОТБ о 19.25 вийшов новий випуск телепроекту НТУ «ХПІ» «Світ освіти». Перший сюжет програми було присвячено освітньому майстер-класу «Технології індустрії краси». Про цілі та завдання заходу розказали організатори, представники кафедри технології жирів та продуктів Далi…

Майстер-клас «Технології індустрії краси»

12 жовтня 2017 року на кафедрі технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ» відбувся майстер-клас «Технології індустрії краси», який об’єднав школярів, студентів, викладачів і роботодавців. Гостям розповіли не лише про особливості роботи на підприємствах, що виробляють косметичну продукцію, а й Далi…

“Ніч науки-2017” в НТУ “ХПІ”

30 вересня 2017 року в НТУ “ХПІ” пройшов щорічний масштабний проект «Ніч науки». Кафедра технології жирів та продуктів бродіння також була в числі учасників. Представники кафедри розкрили тему “енергозбереження у харчовій промисловості”, а також продемонстрували для абітурієнтів цікаві та корисні Далi…

«Дні науки» в НТУ «ХПІ»

Кафедра технології жирів та продуктів бродіння запрошує школярів та всіх бажаючих відвідати інтерактивні заходи, які пройдуть в університеті в рамках профорієнтаційного проекту «Дні науки» в НТУ «ХПІ». На Вас чекають захоплюючі досліди та майстер-класи та багато цікавого 10 лютого о Далi…