Кафедра менеджменту та оподаткування встановлює зв’язки з римським університетом

Кафедра менеджменту та оподаткування НТУ “ХПІ” з гордістю повідомляє про новий етап наших відносин з Римським університетом Сап’єнца (Sapienza Università di Roma) в рамках програми Erasmus +.

Згідно з принципами прозорості Erasmus +, ми інформуємо всіх про результати процедури подання заявки на навчальний рік 2019/2020. Після оголошення про подання, п’ять студентів подали свої кандидатури. Після інтерв’ю трьох студентів було відхилено (основними причинами були низький рівень англійської мови (нижче B1) та відсутність дійсного паспорта для виїзду за кордон). В результаті двоє студентів були відібрані для навчання в університеті Сап’єнца. Їхні кандидатури були підтверджені італійським партнером Erasmus + і вони отримали італійську національну візу.
Отже, з радістю повідомляємо, що Валерія Рогозна та Вікторія Мазуркевич (студентки другого курсу спеціальності 073 «Менеджмент») будуть навчатися в осінньому семестрі 2019/2020 навчального року в Римському університеті Сап’єнца. На період навчання вони отримають стипендію у розмірі 800 євро на місяць, витрати на проїзд також покриваються (ліміт цих витрат становить 360 євро).
Ми вдячні за доценту Павлу Бріню за встановлення відносин з Університетом Сап’єнца, організацію процедури відбору та підтримку студентів в ході подачі заявки.

Слідкуйте за новими оголошеннями та приєднуйтесь до нашої команди Erasmus +!

 

Довідка

Раніше відомий як Сап’єнца, Sapienza Università di Roma є найбільшим європейським університетом за кількістю вступників і одним з найстаріших: він заснований у 1303 році.