Пряма мова: студентка першого курсу про свою участь у “Yep! Starter”

Наші першокурсники неймовірні! Дуже приємно бачити, що вже з перших місяців навчання студенти прагнуть дізнатися якнайбільше, розвинути свої навички, спробувати себе в різних освітніх проектах. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Однією з таких студенток є Мар’яна Нефьодова, яка бере участь у програмі “Yep! Starter“.
Ось що вона пише про свої враження:
«Зовсім недавно мені пощастило стати учасницею програми “Yep! Starter”.
Вперше про цю програму я дізналася від мого одногрупника, вже після побачила рекламу в телеграм-каналі «ХПІ Онлайн».
Йшла я туди «за компанію», без бізнес ідеї і реальної віри в те, що з цього щось вийде. Однак, на самому заході я познайомилася з багатьма молодими людьми і стала частиною стартап-команди з 6 осіб.
Далі все було дуже швидко: на тому ж заході я дізналася про важливість відвідування семінару в Києві; на наступний день я вже зв’язалася зі своїм куратором; через день після заходу (це була п’ятниця) я бігала, збираючи підписи для оформлення відрядження.
Оформити відрядження за день – завдання з розряду знайти квітку папороті, але, завдяки чуйності і допомозі співробітників кафедри, у мене вийшло це зробити всього за півтори години!
І тільки після того, як я тримала в руках готовий документ я повірила в те, що їду до Києва. А якщо ця поїздка виявилася реальною, то, може, і зробити успішний стартап, навчаючись на першому курсі, можливо.
З відрядження я повернулася з почуттям, ніби у мене за плечима вже є досвід розвитку проекту (хоча це ще не так). Це почуття дійсно окрилює і мотивує розвивати нашу ідею.
“Yep! Starter” триватиме до грудня. Програма передбачає ще багато лекцій які будуть проходити або в Харкові, або онлайн. Після проходження курсу ми сподіваємося мати готовий робочий стартап, який не соромно показати інвесторам. Програма також передбачає грант для стартапу-переможця, який допоможе розвинути проект в повноцінний бізнес.»

Вітаємо Мар’яну і бажаємо наснаги та подальших успіхів!