Вітаємо нашу студентку з перемогою в конкурсі!

Щиро вітаємо студентку групи БЕМ-М620а Стефані Офосу Армаах, яка посіла призове місце у всеукраїнському конкурсі «Фестиваль інтелектуального креативу», який проводився в нашому університеті 26 квітня 2021 року!

Стефані стала третьою в номінації «Робота в науковому напрямі». Загалом в конкурсі брали участь понад 140 учасників — школярів, студентів, молодих вчених з семи областей України. У форматі онлайн вони презентували журі свої роботи, присвячені темі інтелектуальної власності, в десяти номінаціях. Серед них — фото, відео, презентації, вірші, картини, інноваційні проекти та інші матеріали. Конкурсанти також відповідали на запитання вікторини.

Сподіваємося, що знання та креативні ідеї стануть у нагоді Стефані у її подальшій кар’єрі!

За матеріалами Прес-служби НТУ «ХПІ»

 

Довідка: Організатори всеукраїнського конкурсу «Фестиваль інтелектуального креативу» — кафедра менеджменту інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу НТУ «ХПІ» спільно зі стартап-центром «Spark» НТУ «ХПІ» та первинною профспілковою організацією студентів НТУ «ХПІ». Фестиваль інтелектуального креативу відбувся онлайн 26 квітня 2021 року, нагородження переможців – 12 травня. За підсумками фестивалю, переможцями стали понад сорок осіб.