Перемога студентів кафедри менеджменту НТУ «ХПІ» на Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт

10 жовтня 2023 року відбулося підсумкове засідання конкурсної комісії ІІ туру Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт студентів закладів вищої освіти за спеціальністю «073 Менеджмент» за спеціалізаціями «Менеджмент персоналу» та «Менеджмент бізнес-структур». Київський національний університет технологій та дизайну традиційно став базовим закладом вищої освіти для проведення цього заходу.

На конкурсі було представлено більше 150 робіт зі всіх ЗВО України.

Серед переможців було відзначено випускників кафедри Менеджменту НТУ ХПІ:

  • Краснокутська Софія (наукова керівниця – професорка кафедри менеджменту Коптєва Ганна Миколаївна), яка отримала диплом І ступеня за спеціалізацією «Менеджмент бізнес-структур» за свою кваліфікаційну роботу на тему «Планування кар’єри з використанням інструментів управління командною результативністю»;
  • Орленко Світлана (наукова керівниця – професорка кафедри менеджменту Маковоз Оксана Сергіївна), яка отримала диплом ІІ ступеня за спеціалізацією «Менеджмент персоналу» за свою кваліфікаційну роботу на тему «Формування системи мотивації праці на підприємстві».

Щиро дякуємо організаторам за професійну організацію конкурсу та високу оцінку нашої роботи!

Сердечно вітаємо випускників та наукових керівників із заслуженим визнанням! Бажаємо реалізації всіх ідей і найкращого робочого місця випускникам!