На кафедрі менеджменту відбулася лекція проф. Маркуса Шольца

23 листопада професор Міжнародного інституту Циттау (IHI Zittau) Технічного університету Дрездена Маркус Шольц (Prof. Dr. Markus Scholz) провів гостьову лекцію для здобувачів кафедри менеджменту НТУ «ХПІ» на тему «Going beyond the win-win case for sustainability».

Під час лекції було розглянуто актуальні проблеми стратегічного управління сталим розвитком, проведено аналіз стійких змін та інновації. Також розглядалися такі питання, як компанії та права людини,  політичні зобов’язання та політична відповідальність компаній, особливо на тлі культурних, екологічних і технологічних змін у суспільстві.

Професор Шольц акцентував увагу присутніх, що засади прав людини та корпоративна етика стають ключовими для  виробничих компаній та сфери послуг. Забезпечення прав працівників та інших зацікавлених сторін стає частиною стратегії управління.

Висловлюємо щирі слова подяки за захоплюючу гостьову лекцію!  Студенти отримали знання про нові точки зору та ідеї, які, безсумнівно, вплинуть на їхнє майбутнє професійне становлення. З нетерпінням чекаємо подальших можливостей для співпраці з професором Маркусом Шольцем в майбутньому!