Зустріч з учнями Харківського ліцею № 142

У рамках роботи з потенційними абітурієнтами кафедра менеджменту регулярно проводить зустрічі викладачів та студентів зі школярами Харкова.
23 січня 2024 року було проведено онлайн-зустріч з учнями 10 та 11 класів Харківського ліцею № 142 на тему «Менеджмент – освіта, яка надає можливості». На заході були присутні більш ніж 30 учнів ліцею, що виявили неабияку зацікавленість до теми. Студентка бакалаврату Лілія Ткач поділилася власним успішним досвідом реалізації на практиці набутих протягом навчання знань. Під час спілкування абітурієнти дізналися про дуже важливий момент – універсальність освіти менеджера!

Крім того, на заході виступила доцентка кафедри менеджменту Наталія Солопун, яка розповіла учням ліцею про освітні програми та переваги навчання на кафедрі менеджменту НТУ «ХПІ».

Висловлюємо подяку учням ліцею, які виявили інтерес до нашої кафедри, та дякуємо за підтримку директорці Харківського ліцею №142 Огородницькій Наталії Валеріївні та заступнику директора Кизименко Оксані Миколаївні!
Чекаємо з нетерпінням на майбутні зустрічі!