Професор кафедри менеджменту взяла участь у дискусії щодо ролі жінок під час війни

4 лютого 2023 року у Стамбулі (Туреччина) відбувся захід «Жінки у війні: погляд на російсько-українську війну», в якому взяла участь професорка кафедри менеджменту НТУ «ХПІ» Наталія Шматько. Організатор події – доктор Сінан Ертемель (Sinan Ertemel) з кафедри економіки Стамбульського технічного університету.

Під час обговорення учасниці поділились власним досвідом та поглядом на цю тему, розказали як війна вплинула на них і жінок регіону. Серед учасниць також були Надійка Гербіш (письменниця), Анна Ібар (перекладачка), Анна Муромцева (солістка Національного балету Угорщини, колишня прима-балерина Національної опери України).

«Цей захід дав можливість розповісти свою та моєї сім‘ї історію війни, всі жахи, які моя сім’я, місто Харків та вся Україна випробували на собі, коли росія почала руйнувати наші будинки, вбивати наших дітей…Розповісти, як Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» попри війну продовжує працювати, вести наукову роботу, проводити новий прийом студентів на перші курси…» – зазначила Наталія Шматько.

Крім цікавої дискусії на гостей заходу чекала автограф сесія Надійки Гербіш, авторки дитячої книжки «Пуанти для Анни».