26 вересня 2015 року в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбувся щорічний освітній проект «Ніч науки».
В цьому проекті приймали участь хімічні кафедри НТУ «ХПІ»:
- технології жирів та продуктів бродіння;
- загальної і неорганічної хімії.
Наші студенти зустрічают гостей:
У великій хімічній аудиторії відбувалось багато цікавих, видовищних, дивовижних подій (виверження вулкану з вогнем та димом, інші яскраві опити)
Студенти кафедри технології жирів та продуктів бродіння провели майстер-клас «Приготування майонезу і кондитерського крема вдома – це дуже просто і смачно»
Наші спонсори: корпорація «Бісквіт-Шоколад» та «Ново-Водолажський оліє-жировий комбінат» люб’язно yflfkb продукцію для дегустації
Студенти відкривають секрет, як на 100% очистити від оболонки насіння соняшнику, їм допомогають школяри та маленькі учасники ночі науки
Карабанова Валерія, технолог броварні «AltBier», розповіла та показала, як варять пиво – це неймовірно та красиво
Гості дивились, приймали участь в проведенні опитів та дегустаціях!
Активні учасники отримали подарунки від компанії «Бісквіт-Шоколад»
Вчителя та школяри давали інтерв’ю щодо своих вражень від побаченого:
https://www.youtube.com/watch?v=DXPKrovYxGQ
У цих заходах приймали активну участь викладачі та студенти кафедри