Запрошуємо Вас відвідати кафедру технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ» протягом 23-25 травня 2016 року в зручний для Вас час (бажано з 10-00 до 17-00)
Ми будемо намагатися донести до випускників шкіл необхідність в сучасних умовах отримання вищої освіти, переваги фахівців з харчових технологій щодо наявності кваліфікованої, а значить з достойною зарплатнею роботи, можливість паралельно з технологічною отримати економічну освіту, приймати участь у наукових дослідженнях.
В нашому університеті зі спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізації «Технології жирів і жирозамінників» та «Технології продуктів бродіння і виноробства») навчання складається з таких освітньо-кваліфікаційних рівнів: бакалавр, магістр, доктор філософії
Чекаємо на Вас!
Контакти: 707-63-64 професор Гладкий Федір Федорович
0934984313 Мочалова Олена Іванівна
0503640473 Перевалов Леонід Іванович
0973241684 Березка Тетяна Олександрівна
Адреса: Харків, вул. Багалея, 21(колишня Фрунзе)
E-mail: 1930tg@gmail.com