24 жовтня (середа) 2018 року. Профорієнтаційний захід присвячений професійному святу “День Харчовика”.
Час. 11:00 – 13:00
“Фабрика Харчової промисловості”
Короткий опис: | В програмі воркшопи для молоді:
Разом з викладачами і студентами кафедри технології жирів відвідувачі приймуть участь у видобуванні олії, приготуванні майонезу та напоїв, познайомляться з принципами проведення підготовчих процесів для олійного насіння. Також вас чекає насичена експериментами лабораторія з аналізу харчових продуктів. |
Місце: | Харківський міський центр зайнятості, адреса: вул. Шевченка 137а” |
Контакти: | Провідний спеціаліст Харківського міського центру зайнятості Наталья Поставная postavna.n@gmail.com тел: 0669341099
Доц кафедри технології жирів і продуктів бродіння Матюхов Дмитро Володимирович, dmliamge@gmail.com тел: 0992879160 |