24 жовтня Кафедра технологі жирів і продуктів бродіння на івенті, присвяченому Дню робітника харчової промисловості” презентує свої демонстрації та (вул. Шевченка 137а).
Ви зможете:
-побачити процеси видобування олії віджимом та екстракцією розчинником, технологією приготування напоїв.
-познайомитесь з роботою харчової лабораторії і з методами аналізу харчових продуктів: соків, пшениці, цукристих речовин та ін.
-приймете участь у науковому дослідженні, випробувавши себе у якості дегустатора смаків і ароматів.
-поспілуватись із студентами і викладачами харчових спеціальностей.
-дізнатись, що цікавого у харчовій галузі і освіті відбудеться найближчим часом.
Результати опитувань та експериментів будуть з’являться в новинах на нашому сайті і в наших акаунтах у соц. мережах.