На базі Одеської Національної академії харчових технологій з 13 по 15 травня 2019 року відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології» («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»).
⠀
Студенти нашої кафедри, переможці першого етапу олімпіади:
Перший (бакалаврський) рівень –
👩🏼🎓Пахнутова Марія,
👨🎓Мочалов Олексій,
👨🎓Штонда Андрій,
Другий (магістерський) рівень –
👩🏼🎓Будьонна Тетяна,
👩🏼🎓 Любченко Надія,
👩🏼🎓Сазонова Єлизавета,
прийняли участь в олімпіаді, були нагороджені грамотами за активну участь у ІІ турі олімпіади, а також отримали індивідуальні нагороди.
⠀
🔳 🥇ПАХНУТОВА Марія, студентка 3 курсу першого (бакалаврського) рівня
вищої освіти, СТАЛА ПЕРЕМОЖЦЕМ II етапу Всеукраїнської олімпіади серед бакалаврів.
🔳 🥇БУДЬОННА Тетяна, студентка 1 курсу другого (магістерського)
рівня вищої освіти, нагороджена грамотою За високий рівень знань при
вирішенні теоретичних конкурсних завдань II етапу Всеукраїнської олімпіади.
⠀
Ми ПИШАЄМОСЯ 🎉🤗 нашими студентами і бажаємо їм успіхів у подальшому навчанні та майбутній професійній діяльності!🏆.
⠀
ВИ НАША ГОРДІСТЬ І НАДІЯ!!!