Запрошуємо вас прийняти участь у найшоколаднішому майстер–класі. Технічні знання, смак і фантазія – все, що потрібно, щоб перевірити свої здібності до крафту. Можливо, після цієї події ви точно будете знати, яка справа вам до душі.
Цього разу кафедра технології жирів і продуктів бродіння перетвориться на маленьку кондитерську.
Шоколад – універсальна відповідь на всі випадки життя. Це чудовий матеріал для втілення крафтової філософії і самореалізації.
Шоколад приховує чимало секретів. Як він діє на організм людини? Що гарантує шоколаду як продукту стабільність?
Завдяки чому він підтримує свою форму? Які неочікувані складнощі виникають при твердінні шоколадної маси? Що можна додати до шоколаду, щоб він став вершиною крафтового мистецтва?
Фантазуй, експериментуй разом з нами! Коли працюєш з шоколадом не потрібна навіть винагорода бо шоколад – сам по собі найкраща винагорода.
Дата та час: | 29.10.2019, 14:00–15:00 |
Місце: | Арсенал Ідей |
Освітній проект: | «Світ харчових продуктів» |
Формат заходу: | Інтерактивний майстер-клас. |
Шкільні предмети яким відповідає захід: | Хімія |
Вік аудиторії: | Від 12 до 17- ти років |
Тривалість: | 2 години. |
Організатор (кафедра): | Технології жирів і продуктів бродіння |
Відповідальна особа/лектор : | Доц. Матюхов Д.В.,
0992879160 |