Майстер-клас “Технологія халви”

Цікаве про виробництво халви

Дата та час: 11.01.2020  12:00–14:00.
Місце: НТУ «ХПІ». Технічний корпус, 2-й поверх. Кафедра технології жирів та продуктів бродіння.
Освітній проект: «Світ харчових продуктів»
Формат заходу: Інтерактивний майстер-клас.
Шкільні предмети яким відповідає захід: Хімія. Біологія.
Вік аудиторії: Від 10 до 17- ти років
Тривалість: 2 години. (12:00–14:00)
Організатор (кафедра): Технології жирів та продуктів бродіння
Відповідальна особа/лектор : доц. Матюхов Д.В.,

dmliamge@gmail.com

0992879160

Розширений опис:

Халва з східного делікатесу перетворилася на рідний продукт, бо її можна робити з українського соняшникового насіння. Про це насіння в нашому інституті знають майже все, і ми розкажемо вам, як його готують для кондитерського застосування. У халви є свої секрети, справді розуміє, що таке добра халва, лише той, хто знає про фізичну хімію та харчові поверхнево–активні речовини, що є родичами мила.