Цікаве про виробництво халви
Дата та час: | 11.01.2020 12:00–14:00. |
Місце: | НТУ «ХПІ». Технічний корпус, 2-й поверх. Кафедра технології жирів та продуктів бродіння. |
Освітній проект: | «Світ харчових продуктів» |
Формат заходу: | Інтерактивний майстер-клас. |
Шкільні предмети яким відповідає захід: | Хімія. Біологія. |
Вік аудиторії: | Від 10 до 17- ти років |
Тривалість: | 2 години. (12:00–14:00) |
Організатор (кафедра): | Технології жирів та продуктів бродіння |
Відповідальна особа/лектор : | доц. Матюхов Д.В.,
0992879160 |
Розширений опис:
Халва з східного делікатесу перетворилася на рідний продукт, бо її можна робити з українського соняшникового насіння. Про це насіння в нашому інституті знають майже все, і ми розкажемо вам, як його готують для кондитерського застосування. У халви є свої секрети, справді розуміє, що таке добра халва, лише той, хто знає про фізичну хімію та харчові поверхнево–активні речовини, що є родичами мила.