На кафедрі технології жирів та продуктів бродіння відбувся захист ![👨🎓](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb2/1/16/1f468_200d_1f393.png)
магістерських дипломних робіт та проектів за спеціальністю 181 Харчові технології.
![👨🎓](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb2/1/16/1f468_200d_1f393.png)
![👩🏼🎓](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t55/1/16/1f469_1f3fc_200d_1f393.png)
14.12.20р. відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання за освітньою програмою «Технології жирів, продуктів бродіння і виробництва».
Захист магістрантів відбувся на найвищому професійному рівні.
![🎆](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9/1/16/1f386.png)