![🎓](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t25/1/16/1f393.png)
![👩🏼🎓](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t55/1/16/1f469_1f3fc_200d_1f393.png)
Колектив кафедри вітає
аспірантів кафедри технології жирів та продуктів бродіння – Гаврюшенко Катерину Олександрівну і Касьяненко Любов Миколаївну, а також їх наукових керівників – Гладкого Федора Федоровича та Демидова Ігора Миколайовича, з успішним захистом дисертацій
![👏](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfe/1/16/1f44f.png)
.
Ми ПИШАЄМОСЯ ![🎉](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t8c/1/16/1f389.png)
нашими аспірантами і бажаємо їм нових досягнень у професійній діяльності!![🏆](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tbe/1/16/1f3c6.png)
![🎉](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t8c/1/16/1f389.png)
![🤗](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb7/1/16/1f917.png)
![🏆](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tbe/1/16/1f3c6.png)
⠀
ВИ НАША ГОРДІСТЬ І НАДІЯ!!!